Facebook Toestaan Niet toestaan

Het doek is gevallen voor WNC

3 juni 2023 17:45

Het doek is gevallen voor WNC. De Waardenburgse club verloor zaterdag in de tweede ronde van de nacompetitie met 3-2 bij eersteklasser Wippolder en degradeert na een jaar alweer uit de vierde divisie.
WNC keek na 16 minuten al tegen een 2-0 achterstand aan. Maar de Waardenburgse club toonde veerkracht en knokte zich kort voor rust terug in de wedstrijd. Kay van den Boogaard zorgde voor de 2-1. Mirel Ibrahimovic benutte een strafschop voor de 2-2. Halverwege de tweede helft nam Wippolder opnieuw de leiding: 3-2. Die klap kwam WNC uiteindelijk niet te boven waardoor WNC volgend seizoen in de eerste klasse speelt.