WNC Nieuws - v.v. WNC

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

WNC Nieuws

WNC Nieuws

Retine FlowerFamily balsponsor van de wedstrijd WNC tegen Zwaluwen

Gisteren, 2 februari 21:00   Welkom in de kleurrijke bloemenwereld van chrysanthemum kwekerij Retine - The Flower Family. Bij kwekerij Retine gebeurt het telen van snijchrysanten het gehele jaar door. Met passie, liefde en vakkundigheid, kweekt de familie De Jongh met een team van 15 medewerkers hoogwaardige chrysanthemums op twee teeltlocaties in Tuil. Het assortiment van Retine bestaat uit twee prachtige chrysanthemum soorten: Bloemen kweken waar onze klanten blij van worden: dat is onze missie. Jaarlijks worden er op 58.000 m2 ruim 16 miljoen chrysanthemum-stelen geproduceerd. We kweken en verwerken chrysanthemum bloemen van een hoge en constante kwaliteit. Onze snijbloemen telen we zoveel mogelijk biologisch, waarbij nauwelijks chemische correctie aan te pas komt.

18x gelezen

FIFA Toernooi jeugd WNC

28 januari 21:00  Na een spannende strijd is dit de uitslag geworden van het Fifa '23 toernooi op vrijdag 27 januari. Uitslag: Nr 1: Max Scheepers Nr 2: Nick Hoogendijk Nr 3: Kyan de Jongh

25x gelezen

Wnc verliest door slechte eerste helft !!

28 januari 20:00  na veertig seconden werd het 1-0 en dan begin je niet lekker aan de wedstrijd. We kwamen in die fase overal te kort en dat resulteerde in de twintigste minuut in 2-0. Daarna kreeg onze topscoorder Mirel Ibrahimovic twee goede kansen en uit een corner kreeg Sam van Doremalen nog een prima kans. Zijn inzet was niet hard genoeg. Ongelukkig uitverdedigen betekende in de 33e minuut de 3-0 ruststand. Na rust gaven we weinig weg en we begonnen eigenlijk al aan de voorbereiding van de thuiswedstrijd volgende week tegen Zwaluwen Vlaardingen” zei coach Cor Prein.

91x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!